20 Haziran 2015 Cumartesi

PUANTİYE KRALİÇESİ FUNDA HANIMIN MAXİ ETEK ETKİNLİĞİ

                    http://fundaninpenceresinden.blogspot.com.tr adresinde yayın yapan Funda Çağlayan hanım maxi etek dikme etkinliği düzenlemiş.Hadi hep beraber yazın kurtarıcısı eteklerimizi,Funda hanımla birlikte dikelim.Maxi etek sevmiyorsanız,herhangi bir etek de olur diyor Funda hanım.Amaç birlikte dikmek.Ramazan sonunda yayınlayacak diktiklerimizi.Ayrıntılar Funda'nın Penceresinden blogunda.Kolay gelsiiinn.

İKİ BLOGGERDAN İKİ YENİ BİRLİKTE DİKELİM ETKİNLİĞİ

                 http://handmadebyheatherb.blogspot.com.tr blogundan Heather ve http://luckylucille.com blogundan Rochelle dikiş etkinlikleri düzenlemişler.
                  Heather temmuzda başlayıp ağustos sonunda biten etkinliğinde yazlık bir elbise dikelim diyor.Tema serbest,kolsuz elbise tercih ediyor ama tercihi de size bırakıyor.Bu logoyu tıkladığınızda çıkan sayfadaki flicker grubuna kayıt olmanız yeterli.
                  
VIFPMCW_LuckyLucille_600
     Rochell'in düzenlediği etkinliğin ise süresi yok yıl sonuna kadar birbiriyle kombinlenebilecek şekilde uygun kumaş ve modellerde dört vintage parça dikeceğiz.Bu etkinlik için de logoyu tıkladığınızda açılan sayfadaki flicker grubuna üye olmanız yeterli.Eğer logolar açılmazsa blogumda sağ üst köşedeki logolara tıklamanız yeterli olacaktır.E hadi hepimize kolay gelsin.